Pragueweather icon from yr.no17 °C Rezervace
Online rezervace

Garance nejnižší ceny!
Garantujeme Vám nejnižší možnou cenu platnou v okamžiku rezervace. Pokud tu samou nabídku najdete na jiné webové stránce levněji, kontaktujte bez prodlení náš hotel. Poskytneme Vám rezervaci za cenu, kterou jste našel/našla jinde!


INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

S účinností ode dne 25. května 2018 se na zpracování Vašich osobních údajů vztahuje Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), tzv. GDPR. V souvislosti s tím Vám poskytujeme následující informace o zpracování a ochraně Vašich osobních údajů.

I. Správce osobních údajů

Správcem Vašich osobních údajů je společnost Green Garden, s.r.o., se sídlem Praha 2 - Nové Město, Fügnerovo náměstí 1865/4, IČO 26462524, (dále jen Správce), která je provozovatelem hotelu Green Garden, na adrese Praha 2 - Nové Město, Fügnerovo náměstí 1865/4 (dále jen Hotel).

II. Jaké osobní údaje zpracováváme

Osobní údaje, které o Vás zpracováváme a jejichž rozsah se liší podle typu a rozsahu poskytovaných služeb, zahrnují Vaše:

  • jméno a příjmení, titul
  • datum narození
  • státní občanství
  • adresa bydliště
  • číslo cestovního dokladu
  • číslo víza, je-li v cestovním dokladu vyznačeno
  • doba pobytu
  • účel pobytu na území ČR
  • e-mail
  • druh, číslo a datum exspirace platební karty
  • záznam z kamerového systému
  • jiné údaje, pokud jsou nutné v souvislosti s poskytováním služeb ze strany Správce.

    Osobní údaje získáváme přímo od Vás nebo od zprostředkovatelů Vašeho ubytování při uzavírání smlouvy o rezervaci ubytování, resp. smlouvy o ubytování a dále v průběhu našeho smluvního vztahu. Poskytnutí Vašich osobních údajů je dobrovolné. Pokud se rozhodnete nám své osobní údaje neposkytnout, nebude možné uzavřít smlouvu o rezervaci ubytování, resp. smlouvy o ubytování.

    Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k žádnému automatizovanému rozhodování.

    Pro zajištění bezpečnosti a důvěrnosti Vašich osobních údajů, která je pro nás mimořádně důležitá, využíváme technická a organizační opatření zejména na ochranu před neoprávněným přístupem k osobním údajům a jejich zneužitím, včetně zajištění bezpečnosti našich IT systémů. Všechna opatření pravidelně vyhodnocujeme a aktualizujeme.


III. Účel zpracování a právní základ pro zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely:

  • poskytování služeb na základě uzavřené smlouvy o rezervaci ubytování, resp. smlouvy o ubytování v Hotelu, tj. zejména pro účely uzavření smlouvy, spravování našeho smluvního vztahu a komunikaci s Vámi. 
    Právní základ, který nám umožňuje zpracovávat Vaše osobní údaje, je v tomto případě dán tím, že zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro účely uzavření nebo plnění smlouvy s Vámi.
  • plnění našich zákonných povinností, tj. zejména pro účely vedení domovní knihy a oznamování ubytování cizince ve smyslu právních předpisů upravujících pobyt cizinců na území České republiky. 
    Právní základ, který nám umožňuje zpracovávat Vaše osobní údaje, je v tomto případě dán tím, že zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na nás jako správce osobních údajů vztahuje.
  • ochrany našich oprávněných zájmů, tj. zejména pro účely posouzení, výkonu a vymáhání našich právních nároků, ochranu práv, majetku nebo bezpečnosti nás, našich klientů nebo jiných osob. 
    Právní základ, který nám umožňuje zpracovávat Vaše osobní údaje, je v tomto případě dán tím, že zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro účely našich oprávněných zájmů jako správce osobních údajů.


IV. Příjemci, jimž můžeme poskytnout Vaše osobní údaje

Vaše údaje nikomu dále nepředáváme s výjimkou úřadů a orgánů veřejné moci, které se za příjemce podle obecného nařízení nepovažují.

V. Doba, po kterou budeme Vaše osobní údaje zpracovávat

Vaše osobní údaje uchováváme jen, dokud trvá některý z výše uvedených účelů zpracování, tj. zejména po dobu trvání smlouvy a po dobu existence Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Následně po ukončení smlouvy Vaše osobní údaje uchováváme jen po dobu a za podmínek vyžadovaných právními předpisy v souladu s obecnými promlčecími, archivačními a skartačními lhůtami.


VI. Vaše práva související se zpracováním Vašich osobních údajů

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte:

  • právo na stručné, jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jakým způsobem nakládáme s Vašimi osobními údaji a jaká jsou Vaše práva související se zpracováním Vašich osobních údajů (k tomu slouží také tento dokument)
  • právo na přístup k osobním údajům zahrnující právo získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje zpracováváme či nikoli a právo žádat informaci o tom, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • právo na opravu nepřesných a neúplných osobních údajů
  • právo na vymazání Vašich osobních údajů („právo být zapomenut“), pokud:
    - již Vaše osobní údaje nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo zpracovány;
    - jste odvolali svůj souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů;
    - jste vznesli námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a náš oprávněný zájem na dalším zpracování Vašich osobních údajů nemá v daném případě přednost nebo jste vznesli námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu;
    - byly Vaše osobní údaje zpracovány protiprávně;
    - Vaše osobní údaje musí být vymazány podle právních předpisů.
  • právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů, pokud:
    - popíráte přesnost Vašich osobních údajů, a to na dobu dokud neověříme jejich přesnost;
    - je zpracování Vašich osobních údajů protiprávní a Vy namísto vymazání Vašich osobních údajů žádáte jen omezení jejich použití;
    - my již Vaše osobní údaje nepotřebujeme, ale Vy je požadujete pro uplatnění Vašich právních nároků;
    - jste vznesli námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a to na dobu dokud neověříme, zda naše oprávněné zájmy převažují nad Vašimi zájmy.
  • právo na přenositelnost údajů zahrnující Vaše právo získat Vaše osobní údaje a Vaše právo rozhodnout o jejich přenosu k jinému poskytovateli služeb 
    (k jinému správci osobních údajů)
  • právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, pokud je zpracováváme pro účely ochrany našich oprávněných zájmů nebo pro účely přímého marketingu
  • právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7; www.uoou.cz

    Pokud máte dotazy či připomínky ke zpracování Vašich osobních údajů nebo chcete uplatnit svá práva uvedená v bodě VI., můžete tak učinit písemně na adrese Správce, tj. Praha 2 - Nové Město, Fügnerovo náměstí 1865/4, nebo elektronicky na e-mailové adrese daniel.gallas,greengarden,cz
     

Speciální nabídky

Zůstaňte min. 4 noci a získáte transfer z letiště ZDARMA
Více
Zůstaňte min. 2 noci - SLEVA 20%
Více
Rezervujte a zaplaťte nyní - SLEVA 30%
Více
Zdarma čokoládové pralinky na pokoji při příjezdu
Více