Polopenze v hotelovém Restaurantu
Během Vašeho pobytu lze využít nabídku polopenzí v našem hotelovém restaurantu.
Za cenu 18 eur získáte možnost tříchodového menu ( předkrm /polévka - hlavní jídlo - dessert) dle Vašeho výběru .
Lze využít pro Obědy i Večeře.
Nápoje nejsou zahrnuty v ceně.
Studené předkrmy
80g |
Carpaccio ze sumce tenké plátky z filetu sumce s jemnou koprovou omáčkou a hráškovými klíčky |
|
80g |
Pečená červená řepa s ovčím sýrem tenké plátky z marinované pečené červené řepy s třeným ovčím sýrem na listech mladého špenátu
|
|
100g |
Lilkový tataráček Na jemno sekaný grilovaný lilek s uzenými sušenými rajčátky, kapkou panenského oleje a křupavým toustem |
|
100g |
Uzená panenka V kouři zauzená panenka s křenovým jablkem, puré z mladého hrášku a uzeným demi glacé |
Polévky
Silný vývar z hovězí oháňky s domácími nudlemi, kořenovou zeleninou a masem |
||
Kulajda tradiční smetanová polévka s houbami, bramborem,koprem a zastřeným vejcem |
Teplé předkrmy
|
|
|
80 g |
Grilovaný kozí sýr Rozpečený kozí sýr s medovými ořechy a křupavým toastem |
185 Kč |
Speciality české kuchyně
200 g |
Telecí líčka Dušená na kořenové zelenině a červeném víně, podávaná s restovaným špenátem a bramborovým purée |
|
|
|
|
200 g |
Vykoštěné konfitované kachní stehýnko Konfitované kachní stehýnko plněné škvarky s restovaným červeným zelím a opečeným bramborovým knedlíkem |
|
200 g |
Staročeský králík cibulák s bramborovým kotoučem Králičí stehna sous vide se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny se zarestovanou cibulkou a pečeným bramborovým kotoučem se slaninou
|
|
180 g |
Svatební svíčková Tradiční zeleninovo- smetanová omáčka zjemněná citrónem , brusinkami s karlovarským knedlíkem |
|
350 g |
Domácí pikantní gulášek Hovězí plec s pikantní paprikovou omáčkou , variací knedlíků a cibulkou |
|
Studené omáčky
|
BBQ, chilli, česneková, jogurtová s bylinkami |
|
Teplé omáčky
|
Pepřová, sýrová, z čerstvých lišek |
|
Ryby
200 g |
Filet ze pstruha s paprikovým chutney |
|
200 g |
Steak z Lososa Filet z lososa na domácí kořenící směsi z kopru, hořčicového semínka a kůry z citrusů na přepuštěném másle s mladým špenátem a plátky grilovaného lilku
|
|
Pasta
|
Casarecce peperonchiny „Aglio-olio“ Pikantní těstoviny s čerstvými chilli papričkami,česnekem a petrželkou s hoblinkami parmazánu
|
|
|
Fettuccine al salmone Jemná smetanová omáčka s norským lososem, listovým špenátem,dochucená šťávou z čerstvých bylinek |
|
|
Risotto al funghi porcini Italské risotto s restovanými hříbky, šalotkou na bílém víně, hoblinami parmazánu a čerstvou rukolou |
|
Gnocchi Carne di Manzo Bramborové noky s plátky hovězího masa , sušenými rajčátky,rukolou a hoblinkami parmazánu
|
Masa na grilu
250g |
Kuřecí prsa Supreme Kuřecí prsíčka s křídelní kostí plněná bylinkovým máslem s pureé z červené řepy
|
|
200g g |
Svíčková z mladého prasátka Vepřová panenská svíčková pečená v bukovém kouři, brambory grenaille s praženými makadamovými ořechy a šalotkovým créme fraiche |
|
|
|
Saláty
|
Caesar salát Ručně trhané listy římského salátu s ančovičkovou majonézou, opraženou slaninou, krutony, hoblinami parmazánu a filírovaným grilovaným kuřecím prsíčkem |
|
|
Řecký salát Variace salátů s olivami, paprikou, rajčaty, okurkou, sýrem Fetta,čerstvými bylinkami a česnekem |
|
|
Salát s grilovaným entrecótem filet z grilovaného entrecotu na listovém salátu s domácími sušenými rajčaty,okurkou a černými olivami s dresinkem z hořčice, limetové šťávy a olivového oleje |
|
|
Salát s kozím sýrem mesclun salát s marinovanou červenou řepou, šlehaným tymiánovým kozím sýrem , piniovými oříšky a jemným vinnaigrettem |
|
Přílohy
podáváme pouze k hlavnímu jídlu
Šťouchané brambory |
|
|
Vařené malé brambůrky ve slupce s máslem |
|
|
Restované brambůrky provoněné bylinkami |
|
|
Grilovaná zelenina Lilek, cuketa, paprika a žampióny s kapkou olivového oleje |
|
|
Dušená jasmínová rýže |
|
|
Steakové hranolky |
|
|
Zeleninový cous-cous |
|
Dezerty
|
Sachrův dort Domácí tradiční čokoládový dort dle Vídeňské receptury Franze Sachera |
|
|
Créme bruleé Jemný smetanový krém s pravou vanilkou a karamelizovaným třtinovým cukrem |
|
|
Limetkový dort svěží a lehký dezert dle originální receptury z jižní italie |
|
|
Variace sýrů České a zahraniční sýry s karamelovou hruškou, praženými vlašskými jádry a hroznovým vínem |
|